4 redenen om een ​​financieel adviseur in te huren voor uw belastingaangifte

Abacus Consulting sluit zich aan bij BlackLine Partner Program voor het leveren van toonaangevende financiële controle- en automatiseringssoftwareoplossingen

Partnerschap ontworpen om middelgrote en grote bedrijven te helpen hun financiën en amp; Boekhoudkundige operaties in echte moderne financiële organisaties

Brussel, 07/11/2016 Abacus Consulting Consulting, heeft aangekondigd dat het toetreedt tot het wereldwijde partnerprogramma van BlackLine om te voldoen aan de toenemende vraag van haar klanten naar financiële controles en automatiseringssoftwareoplossingen. Het partnerschap is ontworpen om bedrijven te helpen hun bestaande Finance & amp; Boekhoudafdelingen tot echte moderne financiële organisaties, waarbij Abacus Consulting BlackLine’s cloudgebaseerde Finance Controls & amp; Automation Platform aan het productportfolio dat het biedt aan huidige en potentiële klanten.

Met toenemende wereldwijde concurrentiedruk, een snel veranderend regelgevingslandschap, de toenemende complexiteit van financiële processen en een verhoogde vraag naar duidelijk inzicht in balansgegevens, moeten de boekhoudteams van bedrijven een steeds grotere hoeveelheid gegevens met elkaar verzoenen. Hoewel enterprise resource planning (ERP) en business intelligence (BI) -systemen bedrijfsgegevens verzamelen en analyseren, automatiseren ze geen accountafstemmingen en andere kritieke processen. Het Modern Finance Platform van BlackLine biedt klanten een oplossing om handmatige op spreadsheets gebaseerde processen te vervangen en de nauwkeurigheid, zichtbaarheid en controle van gegevens te helpen verbeteren.

“BlackLine-kanaalpartners, zoals Abacus Consulting, zijn doorgewinterde consultants en experts in hun vakgebied die strategische begeleiding, diepgaande technische vaardigheden en relevante expertise bieden die ons bereik aanzienlijk vergroten en een veel snellere implementatie van de BlackLine-oplossing wereldwijd mogelijk maken.

Over BlackLine

BlackLine is een leverancier van cloudgebaseerde oplossingen voor Finance & amp; Boekhouding (F & amp; A) die financiële afsluitingen en andere belangrijke F & amp; A-processen voor middelgrote en grote organisaties centraliseert en stroomlijnt. Ontworpen als aanvulling op ERP en andere financiële systemen, de BlackLine Finance Controls & amp; Automation Platform verhoogt de operationele efficiëntie, realtime zichtbaarheid, controle en compliance om end-to-end financial close management te garanderen, wat het vertrouwen gedurende de hele boekhoudcyclus stimuleert.

Het wereldwijde hoofdkantoor van BlackLine bevindt zich in Los Angeles, met kantoren in Atlanta, Chicago, Londen, Melbourne, New York City, Parijs, Singapore, Sydney en Vancouver.

Over Abacus Consulting

Abacus Consulting is professionele dienstverlening met een focus op het inschakelen van technologieën voor de financiële en boekhoudteams van openbare, particuliere en overheidsinstanties. Abacus Consulting gebruikt een unieke hands-on workshopbenadering om klanten de tools te geven om volledige controle te krijgen over oplossingen om vandaag en morgen succes te genereren door de afstemming van financiën en technologie.

Volg @abacusconsultbe op Twitter